Tags

, , , , , , ,

Mit nye gys udkommer som lydbogsserie på ereolen

I går bragte bloggen SKRÆK OG RÆDSEL som de første nyheden om min kommende lydbogsserie ‘Frygt fabrik fælde‘.

Så det er på høje tid, jeg også selv løfter lidt af sløret.

Mit nye gys udkommer nemlig på en lidt speciel måde. Som en lydbogsserie i ti afsnit, eksklusivt på eReolen.

Og hvorfor så det?

Jeg var inspireret af tv-serier og havde længe leget med tanken om at opbygge en roman med samme teknik — er du fast læser ved du, at jeg holder meget af at udforske nye medier og nye måder at fortælle historier på.

Efterhånden som historien tog form, forstod jeg, at skulle projektet følges helt til dørs, så burde det faktisk udgives som en serie, og ikke en bare en samlet bog. Jeg overvejede flere modeller: Ti korte papirbøger, ti e-bøger, men endte med at vælge lydbogsmediet. Dels fordi det for mig altid mest har været et sekundært medie, som man kunne vælge at udgive sin bog på som noget ekstra, og fordi lydbøger er et medie, der har fundet mange nye læsere de sidste år. Gys gør sig også bare godt på lyd.

Jeg har valgt at lade serien udkomme eksklusivt på eReolen, fordi jeg skylder både bibliotekerne og eReolen meget. Det er ingen hemmelighed, at forfatterskaber som mit, det man engang kaldte mellembøger, altså hverken bestsellere eller egentlige smalle udgivelser, ikke ville eksistere, hvis det ikke var for bibliotekerne. Så det er min måde at sige pænt tak på.

Til november, når alle ti afsnit er udgivet, åbnes der for andre kanaler også.

Her er lidt fakta om serien:

Det er mit længste gys siden ‘Plantagen‘ og er et rendyrket Steen Langstrup-gys, med krydsklip mellem forskellige handlingsspor, nutidige og historiske, grusomheder, hemmeligheder og krybende angst.

Den er indlæst af Grete Tulinius og udgivet på 2 Feet Entertainment.

Første afsnit ‘Et glemt sted husker’ udkommer allerede nu på fredag den 7. september 2018.

Foretrækker du som jeg at læse dine bøger selv, så fortvivl ikke. ‘Frygt fabrik fælde‘ udkommer senere på året i bogform, både på papir og som e-bog.

Handlingen

En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder.

Det er en lun sommerdag, den fredag gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken.