Tags

,

Vind første bind af min nye roman ‘Frygt fabrik fælde’ i den fine papirudgave. Signeret, selvfølgelig.

Alt, hvad du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål. Det er ikke let, og det vil være en fordel, hvis du kender noget til mit forfatterskab, men det er selvfølgelig også tilladt bare at gætte.

Det er samtidig muligt at tilmelde sig mit nyhedsbrev, men det er intet krav for deltagelse i konkurrence.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt de korrekte svar på onsdag den 21. november 2018 og offentliggøres kort efter her på bloggen. Den signerede bog sendes direkte til vinderen.

Spørgsmålet:

I ‘Frygt fabrik fælde’ afholdes der en en seance ved et middagsselskab tilbage i 1917. Her påkalder mediet madame Arnaqueur de døde.

Men ikke alt går som ventet. Hun bliver som besat og snerrer ud gennem sammenbidte tænder, at anklageren mister sin magt og vrøvler videre om frygtens sorte prins og et oprør i Helvede.

For handlingen i ‘Frygt fabrik fælde’ var det fuldstændigt lige meget, hvad hun rablede af sig på dette tidspunkt, så jeg lod hende komme med et hint til en af mine andre romaner.

Men hvilken?

De oplysninger, jeg indsamler ved deltagelse i konkurrencen, bruges alene til at sende gevinsten til modtageren. Jeg sletter alle beskeder, når vinderen har modtaget bogen. Vælger du at tilmelde dig nyhedsbrevet, vil dit navn og e-mailadresse bliver lagret hos Mailchimp, hvorigennem jeg udsender mit nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.