Tags

, , ,

“Skide være med den møgsæk!” råber Svend og kyler puden ind i væggen. “Hun fortjente at dø. Forstår du det da ikke? Frygtens prins er på vej! Og jeg har hjulpet ham, jeg har hjulpet ham, for fanden! Fluernes sorte prins har gjort oprør! Han kommer, han kommer! Anklageren mister sin magt, og alt bryder sammen!”

Svend Lukas er den vansirede morder i ‘Fluernes hvisken’ og ovenstående udbrud kommer han med, da kriminalassistent Henriette Nielsen forsøger at afhøre ham efter anholdelsen, hvor han er blevet indlagt på den lukkede afdeling.

Og det betyder selvfølgelig, at det korrekte svar i konkurrencen fra i fredags var ‘Fluernes hvisken’.

Spørgsmålet var: I min nye roman ‘Frygt fabrik fælde’ afholdes der en en seance ved et middagsselskab tilbage i 1917. Her påkalder mediet madame Arnaqueur de døde. Men ikke alt går som ventet. Hun bliver som besat og snerrer ud gennem sammenbidte tænder, at anklageren mister sin magt og vrøvler videre om frygtens sorte prins og et oprør i Helvede. Men hvilken af mine tidligere romaner er det et hint til?

Det må have været et meget svært spørgsmål, for kun ganske få havde gættet det rigtigt. Jeg har her til morgen trukket en vinder blandt de korrekte svar.

Vinderen er Heidi Petersen fra Næstved.

Tillykke, Heidi. Der er et signeret eksemplar af første bind af ‘Frygt fabrik fælde’ på vej til dig.