Tags

, , , , , ,

Endelig må jeg sige det!

Filmatiseringen af min roman ‘Alt det hun ville ønske hun ikke forstod’ har premiere i morgen søndag den 25. november 2018.

Premieren finder sted i Cinemateket i København, men filmen kommer ellers ikke i biografen. Det skyldes, at udviklingen de sidste mange år har vist, at danskerne ikke gider se danske niche-film og blandt dem horrorfilm i biografen, men streamer dem i stedet, så DFI og folkene bag filmen har valgt at vise filmen, hvor publikum er. Så simpelt er det.

Blockbuster kom på banen med et tilbud, man ikke kunne sige nej til, hvorfor ‘Finale’ kommer til at køre eksklusivt på Blockbuster i Danmark, Sverige, Finland og Norge de næste måneder.

Det er en tendens, man også har set i USA, hvor blandt andet den fremragende gyser ‘Hush’ blev købt af Netflix og derfor aldrig fik en gammeldags biograf-premiere.

‘Finale’ er instrueret af Søren Juul Petersen. Hovedrollerne som Agnes og Belinda spilles af Anne Bergfeld (Badehotellet) og Karin Michelsen, mens den islandske skuespiller Damon Younger spiller The Ringmaster, som de har valgt at kalde klovnen i filmen, og det gør han ætsende grusomt godt, hvis man spørger mig.

Det er muligt at streame filmen fra i morgen, søndag.

Du har forresten selv chancen for at se filmen i biografen!

Udover selve premieren i morgen, får filmen en enkelt biografvisning til et såkaldt ‘Finale-event’ i Cinemateket i København på mandag, hvor man også vi blive udsat for en lille panelsnak om filmen mellem instruktør Søren Juul Petersen, horror-ekspert (og den person der inspirrede mig til at kaste mig over tortur-subgenren) Rikke Schubart og jeg selv — og hvis du er heldig kan du komme med til denne event. Bloggen Heaven of Horror kører nemlig en konkurrence netop nu, hvor man kan vinde to billetter til eventen.

Deltag i konkurrence på Heaven of Horror Her.