Tags

, , ,

At fortælle en historie kræver for mig, at jeg finder nøglen til den. Det er ikke bare et spørgsmål om, hvad der skal ske, hvem der er med, eller hvor den skal udspille sig, alle de ting er vigtige og centrale, men det er også et spørgsmål om, hvordan den skal fortælles. Hvordan skal den opbygges, hvor skal den starte, hvordan skal den formes.

Jeg kan gå med historier i hovedet i mange år, men har jeg ikke fundet den rette måde at fortælle historien på, så er den ikke klar til at blive fortalt endnu. Det er lidt historien, der bestemmer. Det skal rime, det skal give mening, med lige præcis den historie.

Jeg har således gået længe og tumlet med tankerne om en forladt fabrik, der rummede mareridt i skyggerne, uden at ane, hvordan jeg skulle bygge den historie op. Det var først, da jeg en dag legede lidt med tanken om at bygge den op, som en tv-serie, i episoder, der hver for sig tog historien i en ny retning, episoder, der både føjede til den samlede historie, men også havde hver deres fokus, at brikkerne faldt på plads, og jeg forstod, hvordan historien skulle, nej VILLE fortælles.