Tags

, , , ,

‘Stikker’ er på mange måder en vigtig bog i mit forfatterskab. Den var ikke bare, den første bog jeg udgav på mit dengang nystartede forlag 2 Feet Entertainment, den er også gået hen og blevet min bedst sælgende titel. Den er udgivet på Finsk, Svensk og Engelsk. Har længe været brugt i danskundervisningen både i Danmark og i Island. Den var nomineret som eneste danske kandidat til den nordiske krimi/thriller-pris Glasnøglen i 2004.

‘Stikker’ klar til indlæsning i Klaus K. Elmers lydstudie.

Den rager altså op blandt mine andre bøger. Derfor har det også føltes lidt skævt, at den aldrig er udkommet som digital lydbog. Især da efterfølgeren til ‘Stikker’, den anden roman om Sabotagegruppe BB ‘Panzer’, har været det  længe.

Det har jeg endelig fået gjort noget ved. Sidste år hyrede jeg Klaus K. Elmer til at indlæse flere af mine bøger, og ‘Stikker’ blev naturligvis den første.

Grunden til, at ‘Panzer’ har været tilgængelig som digital lydbog længe, mens ‘Stikker’ ikke har, skyldes to ting. For det første blev ‘Stikker’ oprindeligt udgivet som fysisk lydbog af DBC Medier på cassettebånd. Det gjorde man stadig i 2003. Da ‘Panzer’ skulle ud som lydbog, solgte jeg den i stedet til Audioteket, som jeg havde begyndt et samarbejde med med på det tidspunkt. De udgav den fysisk på CD.

De seneste år har jeg i takt med de gamle kontrakter udløb og lydbogsrettighederne gik tilbage til mig, opkøbt de indlæste masters til digital genudgivelse på 2 Feet Entertainment. Det lod sig ikke gøre med alle bøger, fordi lyden på nogle af de gamle masters simpelthen var for dårlig (cassettebånd er ikke noget fantastisk lydmedie), og jeg har derfor valgt at få nogle af dem indlæst på ny, og til det job har jeg indgået et samarbejde med Klaus K. Elmer, der bl.a. har indlæst lydbøger for DreamLitt.

‘Stikker’ lydbogen kan findes på Saxo, Storytel, Mofibo, Bookmate og på eReolen. Jeg håber, I vil tage godt imod den.