Tags

, , , , , , , , ,

Det er sjældent, at læsere kontakter mig for at efterlyse e-bogsudgaven af en ny bog, men det er faktisk sket flere gange de sidste uger med ‘I lygternes skær’, som også har ladet vente lidt på sig.

Men nu er den her!

Min nye novellesamling, ‘I lygternes skær’, der indeholder elleve gysernoveller, er ude som e-bog nu. Den kan lånes på eReolen og streames på Storytel, Mofibo og Bookmate. Den kan købes i Apples iBooks, og som min første danske e-bog også på Amazon.

Du kan finde den på Amazon lige her.

Her er et par af anmeldernes ord om ‘I lygternes skær’:

*****
“Endnu en gang er det lykkedes for Langstrup at vise, at han er gysets mester, men det er nok ikke en bog, man skal forlyste sig med, hvis man er en kvinde, der er alene hjemme i sommerhuset.”
Jannik Lunn i Bogpusheren

****
“Langstrup mestrer fortællingen, hvor de sidste sætninger i historien, vender alting op og ned, en form jeg elsker, især når de virker, og det gør de oftest i Langstrups univers. Et eksempel er i ’At dræbe en vampyr’, samlingens korteste på kun fire sider, men så kort og præcis kan det gøres, og jeg synes faktisk, at det var en af de bedste historier.”
Bjarne Jensen i Bogrummet

“Langstrup mestrer som få det subtile og overraskende gys med en filmisk præcision, der virkelig folder sig ud i denne velskrevne novellesamling.”
Pia Bechmann i Litteratursiden

*****
“Og det allerstørste gys – ja det ligger til sidst, når man har lagt bogen fra sig, og nakkehårene rejser sig, mens man vender det mentale spejl og erkender, at kimen til at blive et af disse monstre også ligger i én selv … Det er massivt, som mørket er det en kold vinternat. Heldigvis findes der mennesker som Steen Langstrup til at beskrive det.”
Dorte Thorsen i Danmarksbloggen

“Cool horror.”
Søren Henrik Jacobsen i Skræk og rædsel

“En vellykket og grum novellesamling.”
Jette Holst i Gyseren