Tags

, , ,

‘Fra ryggen’ er netop udkommet som lydbog i en spritny indlæsning af Klaus K. Elmer.

Det er således første gang, ‘Fra ryggen’ kan lyttes med den rigtige slutning. Under redigeringen af ‘Fra ryggen’ på Gyldendal i sin tid, blev slutningen nemlig skrevet om, og desværre ikke så heldigt. Resultatet blev, at mange ikke forstod den. Da jeg fik rettighederne tilbage til bogen, valgte jeg at genudgive ‘Fra ryggen’ med min oprindelige slutning. Nu er turen så kommet til lydbogsudgaven også.

Lydbogen kan findes digitalt på Mofibo, Storytel, Bookmate og eReolen.

Handlingen:

Da Jakob og hans gravide kone, Stine, kommer hjem en sen aften og overrasker en indbrudstyv i lejligheden, rives tæppet væk under fødderne på dem, og de befinder sig pludselig midt i et indviklet spil mellem hemmelige organisationer, hvor intet er, som det ser ud. Jagten går rundt i Europa, mens de forsøger at finde hoved og hale i, hvorfor alle vil have fingre i et fjollet, gammelt maleri af en kvinde med en stor numse, som Stine arvede efter sin mormor for flere år siden.

Pressen skrev:

“Der er ikke så meget pjat med Steen Langstrups nye thriller, ung familie er pludselig i kløerne på hemmelige agenter og gamle nazister. og så går den vilde jagt lige ud ad landevejen … Romanen er dejlig fri for undertekst og undertekster, den hidsige handling er den hidsige handling, direkte og effektivt, og glimtene fra nazisternes grusomheder er netop glimt, de hverken grusomhedsudstilles eller misbruges som kronikstof, de er kort og klart tydelige i sig selv og som nødvendige fragmenter af den hidsige handlings baggrundshistorie … den er også bare så satans spændende …”
Weekendavisen.

“Som de fleste andre genrer, han har kastet sig over, behersker Steen Langstrup også denne … Det velgørende ved Langstrup er, at han skriver godt og mundret, og at han har en formidabel evne til at tegne personer og situationer op med få, præcise streger. Denne bog er modsætningen til de mange research-tyngede spændingsromaner, der oversvømmer boghylderne for tiden.”
Ekstra Bladet.

“Kan absolut anbefales til en gysende sommerdag i hængekøjen.”
Bestseller på DR2.

“Både tempo og spænding holder et imponerende højt niveau hele vejen.”
Woman.

Lån ‘Fra ryggen’ på eReolen her.