Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Anne Bergfeld vandt prisen for Bedste Kvindelige Hovedrolle for sin rolle som Agnes Berger i ‘Finale’ ved dette års Horrorant Film Festival i Athen, Grækenland i sidste uge.

Det var anden gang, hun var nomineret til en pris for sin rolle i ‘Finale’, da hun også var blandt de nominerede ved HorrorHound i Cincinnati, men nu lykkedes det altså også at vinde i Athen.

Stort tillykke, Anne!

Jeg sagde jo, at du lignede Agnes, da jeg mødte dig første gang!

‘Finale’ har været udvalgt til det officielle program på syv internationale filmfestivaller, og ved disse vundet tre Best Feature priser, HorrorHound, Cincinnati; DROP, Moskva og Motor City Nightmares, Detroit, samt været blandt de ti nominerede til Méliès Competition, BIFFF, Bruxelles — og nu altså også vundet en pris for bedste kvindelige hovedrolle til Anne Bergfeld ved Horrorant, Athen.

Anne Bergfeld i rollen som Agnes Berger i ‘Finale’.

‘Finale’ er baseret på min prisvindende roman (Årets bedste danske horrorudgivelse 2011, Dansk Horror Selskab) ‘Alt det hun ville ønske hun ikke forstod’. Har du ikke læst den endnu, kan du købe hardbackudgaven her på siden, eller finde både e-bog og lydbog på eReolen.

Besøg Horrorant her.