Tags

Jeg har lukket min hjemmeside Steen Langstrups Mxrket, og dermed er en epoke slut i mit liv, men tiden er løbet fra dyre forfatterhjemmesider, og de sidste år har siden nærmest udelukkende fungeret som menu-side for mine forskellige online aktiviteter.

I mere end 18 år har den hjemmeside udgjort en central del af mit virke. Jeg oprettede den tilbage i 2001, kort før ‘9 før døden’ udkom på Gyldendal, og filmatiseringen af ‘Kat’ havde premiere i biograferne. Det er længe siden. Dengang hed siden steenlangstrup.dk, og den indeholdt materiale om mine film, bøger og tegneserien ‘Victor’.

Det morede mig at bygge siden op, og jeg genopfandt den grafisk for hver ny bog, jeg udgav, indtil den i 2009 eller 2010 skiftede navn til mxrket.dk, fik tilknyttet webshop og forskellige undersider, hvor andre forfattere fortalte om deres liv bedste gyserbog/film/whatever, og læserne kunne dele egne mystiske oplevelser i Hjemsxgt. Det kom der siden bogen ‘Spøgelserne på Frilandsmuseet’ ud af.

De sidste år har bloggen her og Facebook overtaget mere og mere af min online-tilstedeværelse, som det vist hedder, og det er blevet tid til at lukke hjemmesiden.

Bloggen her fortsætter selvfølgelig, ligesom min engelske blog og min rejseblog. Men alle email-adresser, der ender på @steenlangstrup.dk, @mxrket.dk og @2-feet.dk er allerede udfaset.

Hjemmesiden anno 2003.

Hjemmesiden anno 2006.

Hjemmesiden anno 2012.