Tags

, , , , ,

I morgen udkommer min nye roman ‘TABU’.

Du kan allerede nu bestille den direkte hos mig – og få den signeret. Den koster kr. 219,00 inkl moms, levering og evt. signering. Klik her for at bestille den.

‘Tabu’ er en thrillerroman på 278 sider.

Jeg håber, at du tager godt imod den.


Fra bagsiden:

Stormen kommer denne vej.

Jeg har altid gerne villet prøve at holde jul langt væk fra Danmarks gråvejr. Nogle gange skal man også unde sin mor et par glæder, ikke?

To familier var blevet myrdet i ugerne op til jul hjemme i Danmark.

Han stod der bare og så på mig. Eller på huset. Jeg ved det ikke.

Det er en privat ø. Der skal ikke rende fremmede rundt her. Jeg vil ikke acceptere det.

Hvad gør du ved mig?

Jeg kunne være din mor.

Det taler vi ikke om. Det taler vi heller ikke om.

Det er, som om I ikke har andet end jeres hemmeligheder.

Man bliver ikke myrdet i paradis.


Fra indersiden af omslaget:

Tabu
Begreb med religiøs oprindelse i Polynesien vedr. ting eller steder, som det var forbudt så meget som at nævne. I dag bruges udtrykket på dansk om emner, man i bestemte sociale sammenhænge undgår at tale om, gerne af hensyn til fællesskabet, familien eller den gode tone.

Despedida
Lille privat ø i det østlige Caribien. Navngivet af spanierne tilbage i 1600-tallet. Despedida betyder afsked. Øen var det sidste land, man passerede på vej hjem til Europa.

Storm
Kraftig vind, der på Beaufort-skalaen ligger mellem kuling og orkan, med en vindstyrke på 10 eller 11. En storm kan rive træer op med rode, forsage oversvømmelser og voldsomme ødelæggelser på bygninger og materiel.

Steen Langstrup
Dansk forfatter. Født 1968. Har udgivet en række bøger, ofte med afsæt i spændings- eller gysergenren.

Handling
Et velhavende midaldrende ægtepar, Klavs og Jeanette, har inviteret familien til jul på deres private ø i Caribien. Men et stormvarsel truer julehyggen, og mens stormen kommer nærmere, forstår de, at de ikke er alene på øen.

Home Invasion Thriller
En historie, der tematisk og plotmæssigt udspringer af et eller flere gerne ukendte individers indtrængen i en privat bolig.