Tags

, , , ,

Så blev det endelig fredag, og det er i dag, at min nye roman ‘TABU’ udkommer, så i hvert fald for mig er det en ikke helt almindelig fredag.

Her på Frederiksberg er det overskyet. Lyset, der strømmer ind gennem ruden til højre for mig, er alligevel skarpt og næsten hvidt. Jeg har drukket lidt for meget kaffe.

Jeg har været noget bekymret for modtagelsen af ‘TABU’. Dem, der følger bloggen her, vil vide, at den ikke var nogen let bog at skrive, så det var med let bævende hjerte, at jeg tændte computeren til morgen velvidende, at anmeldelserne ikke nødvendigvis kommer på udgivelsesdagen (selv en bog som ‘Pyromania’ måtte vente flere dage, før de begyndte at komme), og en ting har jeg lært, man ved aldrig med de anmeldere. De kan hade en bog, man troede, de ville elske og omvendt.

I dag var nu en god dag på det punkt. Faktisk, en rigtig dejlig dag. Der var ikke bare anmeldelser på dagen, de var endda rigtig gode.


Danmarksbloggens Dorte Thorsen lagde ud:

******
“Et mesterligt portræt af en familie – og en tid og et samfund – i opløsning. Og er der overhovedet noget håb? Læs det selv – og glæd Dem. Steen Langstrup har nemlig aldrig været bedre end han er det i ”Tabu”.”

Læs hele anmeldelsen her.


Bogfidusens Camilla Laugesen fulgte trop:

*****
“Uhyggelig, uforudsigelig, foruroligende.”

Læs hele anmeldelsen her.


Bogrummets Bjarne Jensen var med på de fem stjerner:

*****
“Langstrup formår atter at skrive en utrolig spændende og nervepirrende thriller, som er svær at lægge fra sig … Det bærende er dog det meget flotte portræt af den midaldrende Jeanette. Man kommer helt ind under huden på hende… Et hjerteskærende bekendtskab.”

Læs hele anmeldelsen her.


Gyserens Jette Holst giver ikke stjerner, men disse ord:

“Steen Langstrup har skrevet en elementært spændende historie, som også stiller spørgsmål ved samfundets sociale normsæt. Det er stærkt underholdende, og jeg kan ikke andet end være begejstret for Tabu, som er endnu et pletskud fra forfatteren.”

Læs hele anmeldelsen her.


‘TABU’ er i første omgang kun udgivet på papir. Hvis du sidder og spekulerer over, hvor søren, du kan få fat i den, så kan du jo købe den af mig lige HER.