Tags

Mens alt omkring mit forfatterskab ellers handler om min nye roman, ‘TABU’, og ‘FINALE’s rejse rundt på alverdens filmfestivaller, gjorde en kær forfatterkollega mig opmærksom på, at der sørme også er kommet en fin anmeldelse af første bind af ‘Frygt fabrik fælde’ fra sidste år. Det er det vidunderlige ved bøger, når først de er udgivet, lever de deres eget liv.

Anmeldelsen findes på Bogvægten og er skrevet af Birte Strandby, der giver ‘Frygt fabrik fælde’ fem stjerner og disse ord med på vejen:

Her er et gys i særklasse med en spændingsopbygning der strækker sig over 200 sider uden på noget tidspunkt at tabe pusten. Det er en bog man næsten kun kan læse i et stræk … Der er hints og antydninger undervejs, og som læser mærker man gruen komme snigende. Gyseren er mesterligt komponeret, og det kunne blive en fantastisk, uhyggelig film.”

Det med filmen, ville jeg elske, eller faktisk ville jeg hellere se den som en tv-serie, men hvordan får man Netflix eller HBO eller hvem det kunne være til at vove det?

Du kan læse hele anmeldelsen her

Og her kan du finde flere blog-indlæg om ‘Frygt fabrik fælde’