Tags

, ,

Der er lige kommet en helt ny udgave af min bog ‘Spøgelserne på Frilandsmuseet’, der ellers har været udsolgt fra forlaget længe.

HISTORIEN BAG BOGEN

Tilbage i 2011 havde jeg åbnet min daværende hjemmeside for læsernes egne uhyggelige og mystiske oplevelser. Det viste sig at være en overraskende succes.

Samtidig forsøgte jeg i en række indlæg på hjemmesiden at undersøge rygterne om, at den nedlagte natklub Absalon i hjertet af København skulle have været hjemsøgt. Det blev til en ganske skræmmende samling historier.

Der gik ikke længe, før en ansat på Frilandsmuseet kontaktede mig for at fortælle mig, at der gik så mange historier om spøgelser på museets gamle gårde, at de faktisk havde en lille bog, hvori ansatte nedskrev deres sære oplevelser.

Det blev starten på et længere samarbejde, som et par år senere resulterede i bogen ‘Spøgelserne på Frilandsmuseet’.

Den første udgave var forholdsvis tynd. Senere udgaver har føjet nyt materiale til, således også denne helt nye femte udgave, som netop er kommet fra tryk.

Bagsideteksten:

Det spøger på Frilandsmuseet. Mærk selv det kolde gys, når gyserforfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde.

Den grå mand spøger på gården fra Vemb, mens den hvide dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. 

Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.

Måske møder du selv et af spøgelserne — mange af dem ses nemlig også om dagen.

Du kan bestille bogen lige her hos mig og få den signeret oven i. Den koster 179,00 inkl. moms og levering:

Du kan selvfølgelig stadig købe mine andre titler også. Tjek udvalget her.