Tags

, , , , , , ,

Det nye år bliver med garanti mere stille for mit vedkommende end 2019 var. Hvor 2019 var lidt presset med to nye bøger og en film, der turnerede rundt på filmfestivaller ude i verden, er intet nyt på tapetet her i 2020. Og det er som det skal være. Det er tid til at fokusere på nyt, tid til at fordybe sig og arbejde, tid til at finde nye veje.

Året sluttede nu godt for mit vedkommende. ‘TABU’ udkom som e-bog og lydbog i december, og især på ereolen gik den rigtigt godt, langt, langt bedre, end jeg havde turdet håbe. Så det er en lille fest i sig selv.

Litteraterne lagde en lille film ud på YouTube, hvor de kårede 2019s bedste bøger, og sørme om ikke ‘TABU’ også havde fundet vej ind her. Jeg linker til filmen i bunden af dette opslag.

Samtidig havde Bogblogger lavet en liste over årtiets bedste gyserbøger, og selvom Stephen King selvfølgelig løb med flere år, så var der alligevel blevet plads til min egen dobbeltroman ‘Frygt fabrik fælde’ på listen også som det bedste gys fra 2018.

Knirkes Bøger anmeldte i øvrigt også ‘Frygt fabrik fælde’ her i julen og gav den fem stjerner og disse ord med på vejen: “Hold fast hvor er den fængende. Personskildringen er dyb og hver karakter har sin egen historie, der perfekt væves ind i det store puslespil. De øde fabrikshaller er den perfekte kulisse for historien.”

Se Bogbloggers liste og 10’ernes bedste gys her.

Læs Knirkes Bøgers anmeldelse her.