Tags

, ,

Marts måneds tilbud er en ganske særlig bog i mit forfatterskab, novellesamlingen ‘Amerikansk olie’. En samling korte historier, alvorlige, måske endda litterære, men med et glimt i øjet, både af tårer og grin.

Jeg synes, tiden lige nu, hvor verden mere eller mindre er lukket ned, er tiden til at tænke over, hvad det er for en verden, vi lever i. Hvad vi vil med den, hvad der er værd at kæmpe for, hvad der giver livet værdi. Hvorfor er vi her? Hvordan skal verden se ud, når alt dette er overstået? Kan vi måske endda vove at forestille os den bedre? ‘Amerikansk olie’ er en samling noveller, skrevet, når jeg har været i det hjørne, og derfor synes jeg, at det lige netop nu er tid til, at de bliver læst.

Derfor har jeg nedsat prisen på ‘Amerikansk olie’ til 100 kroner, alt inkl. Men kun måneden ud! Så tirsdag er sidste chance!

‘Amerikansk olie’ har især fundet sin berettigelse i undervisningen på skoler, gymnasier og universiteter. Det er jeg selvfølgelig glad og stolt over, men det er tekster, der er skrevet til at blive læst af lyst også.

‘Amerikansk olie’ er udkommet i et par forskellige papirudgaver, men dette er den flotte første udgave, endda første oplag! som du kan få fingre i for kun 100 kroner, inkl. moms og levering. 

Jeg signerer selvfølgelig gerne.

Du kan bestille bogen lige her:

Du kan selvfølgelig stadig købe mine andre titler også. Tjek udvalget her.