Tags

, ,


Efterfølgeren til STIKKER

Vi bliver i tiden under besættelsen lidt endnu, for denne måneds tilbud er efterfølgeren til ‘STIKKER’, den anmelderroste ‘PANZER’, der foregår for 75 år siden, i de sidste uger af Anden Verdenskrig.

‘PANZER’ foregår altså et halvt års tid efter handlingen i ‘STIKKER’, og vi følger igen Sabotagegruppe BB. En del af medlemmerne er skiftet ud. Nogle er døde, nogle er taget af tyskerne. Det er regnskabets time, og der er mange beskidte spil i gang, som helst skal finde deres afslutning, inden krigen er slut.

Bemærk: Der er et yderst begrænset antal på lager. Bogen genoptrykkes næppe, så mangler den i samlingen er det nu, du skal slå til.

Frem til den 24. maj 2020 kan du få fingre i ‘PANZER’ for kun 100 kroner, inkl moms og levering. 

Jeg signerer selvfølgelig gerne. Men husk at bede om signering, hvis det ønskes.

‘PANZER’ udkom tilbage i 2006 som andet i bind i serien om Sabotagegruppe BB. Jeg havde flere idéer til bøger i samme serie, men dem fik jeg aldrig skrevet.

Denne udgave af ‘PANZER’ blev trykt i 2015.

Selvom ‘PANZER’ er udkommet i forskellige udgaver og er blevet oversat til både engelsk og svensk, opnåede den aldrig helt samme succes, som første bind i serien, ‘STIKKER’, og det har jeg måske aldrig rigtig forstået, for i mine øjne er ‘PANZER’ en meget bedre bog. Men sådan er der så meget.

Du kan bestille bogen lige her:

Du kan selvfølgelig stadig købe mine andre titler også. Tjek udvalget her.