Privatliv, persondata og cookies

HOLDET BAG

Det er sådan set kun mig, forfatter Steen Langstrup, samt mit enkeltmandsfirma 2 Feet Entertainment, som så altså også er mig, for der er ikke andre ansatte.

WORDPRESS

STEEN LANGSTRUPS BLOG er en WordPress-blog.

Det betyder at brug af siden er underlagt Wordspress’ privatlivspolitik.

Den kan læses her: https://da.wordpress.org/about/privacy/

Det gælder, når du besøger STEEN LANGSTRUPS BLOG, når du kommenterer på indlæg på STEEN LANGSTRUPS BLOG, og hvis du vælger at følge STEEN LANGSTRUPS BLOG. Det gælder også de cookies, WordPress benytter.

TREDJEPARTS PLUG-INS

STEEN LANGSTRUPS BLOG benytter i øjeblikket ingen tredjeparts plug-ins på bloggen.

LINKS

Du skal være opmærksom på, at jeg linker til andre steder på nettet. Det kan være, men begrænser sig ikke nødvendigvis til, Facebook, Instagram, YouTube, Amazon og andre hjemmesider. Ved at klikke på disse links, vil du blive ført væk fra STEEN LANGSTRUPS BLOG og videre til steder på nettet, hvor andre regler vil gælde.

STEEN LANGSTRUP og 2 FEET ENTERTAINMENT indsamler følgende data

Jeg indsamler selv ingen data fra eller om dig, når du besøger min blog. Men i følgende tilfælde kan jeg gemme visse oplysninger:

TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Jeg bruger MailChimp til håndtering af mit nyhedsbrev. Det gælder opbevaring og håndtering af selve modtagerlisten, inkl til- og frameldinger, og det gælder udsendelsen af nyhedsbrevene. Det betyder, at du i dette tilfælde ikke kun er underlagt min privatlivspolitik, men også MailChimps.

Du kan læse MailChimp privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Hverken jeg eller 2 Feet Entertainment vil på noget tidspunkt dele oplysninger om personer tilmeldt nyhedsbrevet med andre. Du kan til hver en tid afmelde dig eller ændre i oplysningerne. Alle udsendte nyhedsbreve indeholder links, hvor du kan gøre dette.

KONTAKT PR EMAIL

Skriver du til mig pr. email, vil jeg ofte gemme den modtagne email og dermed de oplysninger, den indeholder. Jeg vil aldrig videregive disse emails, hverken helt eller delvist, ej heller oplysninger de måtte indeholde. De er private mellem dig og mig. Dog kan der naturligvis i visse tilfælde aftales andet. Fx. hvis du har skrevet en tekst som gæsteblogger eller lignende. Eller hvis din email indeholder trusler mod min person eller andre. Disse videresendes øjeblikkeligt til politiet.

KØB AF BØGER

Det er muligt at købe bøger, også signerede, direkte af mig. For at kunne sende bøgerne til dig, skal jeg bruge dit navn, adresse, emailadresse samt mobilnummer til track and trace. Jeg har intet kunderegister, og du vil være nødt til at gentage oplysningere ved hver ny bestilling. Da de købte bøger skal sendes til dig, vil jeg være nødt til at dele dine oplysninger med fragtmanden (fx PostNord, GLS eller DAO365), så han ved, hvor han skal levere pakken, og til den mellemleverandør, hvor jeg bestiller fragtmanden (fx Gul&Gratis eller ved printondemand-løsninger: bogtrykkeren). Dine oplysninger vil naturligvis også fremgå af 2 Feet Entertainments faktura og kan som en del af regnskabet blive delt med revisor og Skat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.